Siirry uusimpaan kommenttiin

Onko eri Hillosokereilla tai Hillo-marmeladisokerilla tehty hillo paistonkestävää?

Ei ole.
Dansukker Kuluttajapalvelu

Kommentit

  • Miksei marmeladi- ja hillosokerilla valmistettuja voi laittaa uuniin? Mulla on onnistunut wienerit todella hyvin.
    Pirkko Piiparinen
  • Hei ja kiitos yhteydenotosta.
    Eri hillosokereillamme tehdyt hillot ja marmeladit eivät ole paistonkestäviä, eikä meillä ole antaa ohjetta niiden muokkaamiseen. Saamamme palautteen perusteella hillot voivat kuitenkin toimia uunissakin hyvin käyttökohteesta tai leivonnaisesta riippuen. Mukava kuulla, että wienerisi ovat onnistuneet hyvin.

    Ystävällisin terveisin
    Tiina / Kuluttajapalvelu
    Suomen Sokeri Oy
    Tiina

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.